‘Money Heist’ 4. sezona: Netflix izlaišanas laiks un viss, kas jums jāzina

‘Money Heist’ 4. sezona: Netflix izlaišanas laiks un viss, kas jums jāzina

Kādu Filmu Redzēt?
 

Money Heist 4. daļa - attēls: Netflix



Naudas izlaupīšana šovakar visā pasaulē jau ceturto sezonu atgriežas Netflix. Sprādzienbīstamā spāņu sērija ir starp populārākajiem Netflix nosaukumiem, tāpēc mēs zinām par šo Naudas izlaupīšana 4. sezona, ieskaitot to, ko sagaidīt no nākamās nodaļas, kas atgriežas, treileri un visu pārējo, ko mēs zinām līdz šim.



kas notika ar danu glabāšanas karos

The atjaunošana priekš Naudas izlaupīšana 4. sezona parādījās, pirms 3. daļa pat bija pārraidīta. Par to pirms laika paziņoja šovu veidotājs un radītājs Ālekss Pina. Álex Pina ir vārds, kuru jūs redzēsiet Netflix daudzus gadus pēc tam, kad viņš parakstīs ekskluzīvs darījums ar Netflix pagājušajā gadā (mēs drīz izpildīsim citus viņa Netflix projektus).



Viena ātra piezīme ir tāda, ka Netflix katru sezonu tehniski nodarbojas kā daļa. Šajā rakstā mēs atsaucīsimies uz 4. daļu kā uz 4. sezonu.

Naudas izlaupīšana kļuva par tūlītēju panākumu pēc tam, kad Netflix to uztvēra starptautiskā gaisā. Pirmās divas sezonas bija pārraidītas Spānijas antenā 3, pirms tās kļuva par pilnīgu Netflix Original 3. sezonai. Gada 3. sezona Naudas izlaupīšana izlaists Netflix 2019. gada 19. jūlijā.



Vairāk nekā 34 miljoni noregulēta, lai skatītos izrādi visā pasaulē. Izrāde bieži tiek pieminēta arī Netflix ieguldītāju attiecību videoklipā, sakot, ka tas ir galvenais virzītājspēks starptautiskajā izaugsmē.

Nesen runājot par to, vai izrāde atgriezīsies nākamajās divās sezonās, Alex Pina teica:

Tas bija sarežģīts lēmums, bija daudz iemeslu neatgriezties. No vienas puses, tā bija īsa un noslēgta sērija par laupīšanu. No otras puses, varoņi galu galā kļūst par miljonāriem un viņu salikšana kārtējai laupīšanai šķita kaut kas no attāluma neiespējams, taču mēs sapratām, ka šī bija grupa ar citām īpašībām, nekā mēs redzam ideālu laupījumu stāstos,




Kāds būs laiks Naudas izlaupīšana 4. sezona būt Netflix?

Kā visiem Netflix Originals, sērija ierodas 2020. gada 3. aprīļa pusnaktī Losandželosā. Gadījumā, ja jūs nedzīvojat rietumu krastā, mums ir mūsu uzticamais tabula par katru Netflix reģionu zemāk.

Laika zona Straumēšanai pieejamais laiks
Klusā okeāna standarta laiks 12:00 (GMT-7)
Kalnu standarta laiks 1:00 (GMT-6)
Centrālais standarta laiks 2:00 (GMT-5)
Austrumu standarta laiks 3:00 (GMT-4)
Lielbritānijas vasaras laiks 08:00 (GMT)
Centrāleiropas laiks 08:00 (GMT + 1)
Austrumeiropas laiks 9:00 (GMT + 2)
Indijas standarta laiks 12:30 (GMT + 5:30)
Japānas standarta laiks 16:00 (GMT + 9)
Austrālijas Austrumu laiks 18:00 (GMT + 11)
Jaunzēlandes dienas gaismas laiks 20:00 (GMT + 13)

Vai ir treileris 4. sezonai Naudas izlaupīšana ?

Piekabe priekš Naudas izlaupīšana 4. sezona, kas izlaista 5. martā, sniedza pirmo ieskatu tajā, ko varam sagaidīt jaunās sezonas laikā.

Piekabē ir Tokijas stāstījums, kurā teikts, ka profesors ir zaudējis prātu, un mēs vispirms ieskatāmies, kas notiks ar Rakelu 4. sezonā. Viņa ir piedāvājusi iespēju atgūt savu veco dzīvi.

Visā piekabē mēs arī saņemam daudz darbības kadru, kas liek domāt, ka tas būs ātrs un rīcības pilns ceturtais ieraksts.

Drīz pēc treilera mēs saņēmām oficiālo plakātu 4. sezonai.

https://twitter.com/lacasadepapel/status/1238105134091173888


Ko no tā sagaidīt Naudas izlaupīšana 4. sezona

Brīdinājums: seko 3. sezonas spoileri, tāpēc, ja vēl neesat paspējis, tas ir jūsu pēdējais brīdinājums.

Apskatīsim ātri notikumus Naudas izlaupīšana 3. daļa.

Grupa atkal ir atkal kopā, lai veiktu vēl lielāku heist nekā pirmais. Tomēr tas viss ir krāpšanās, lai mēģinātu glābt vienu no varas locekļiem notvertajiem viņu locekļiem (Rio).

Ātri pārejiet uz 8. sēriju, un mēs ieskatāmies, ka likmes ir dramatiski palielinātas. Tas ir pilnīgs karš starp varas iestādēm un mūsu bandu ar nesen grūtnieci pie stūres, kas mēģina viņus visus ievest.



Profesors uzskata, ka Rakels ir miris, un aicina izmantot DEFCON 2, kura rezultātā RPG tiek izmantoti pret tanku, kas vētraina Spānijas Banku, kur banda tiek turēta.

mana 600 lb dzīve randy

Nairobi liktenis izskatās drūms, ņemot vērā viņas ložu brūci, un profesores plāns, šķiet, ir gaisā, jaunajam policijas sarunvedējam stingri kontrolējot. Daži fani ir minējuši, ka Nairobi neuzrādījās nesenajā kopsavilkumā, tas varētu nozīmēt, ka viņa tagad ir darījusi. Tomēr oficiālajā datumā, kas atklājas (skatīt zemāk), ir apstiprināts, ka viņa ir atgriezusies, lai gan, iespējams, ir ievainota.

Reklāma

Mēs ceram ceram redzēt neizbēgamo bēgšanu vai, kā tas izskatās šajā brīdī, apkalpes bojāeju.

Runājot par toņu, veidotāji apstiprināja, ka, sākot ar 4. daļu, tas būs nedaudz atšķirīgs. Lūk, kas viņiem bija jādara saki intervijā (tulkots angļu valodā, izmantojot Google tulkotāju)

Es domāju, ka nākamā sezona būs bumba daudzu iemeslu dēļ. Mēs no trešās sezonas nācām ar vertigo sajūtu, jo tā bija pirmā, ko ražojām Netflix, mēs bijām izlietojuši pirmo laupīšanu un mums bija jāpierāda, ka mēs varam izstrādāt jaunu ar lielāku adrenalīna un spēku. Es domāju, ka mūs tik ļoti uztrauca tas, ka mēs saņēmām daudz ritma un pagrieziena punktu. Šajā ceturtajā sezonā mēs iesakām nedaudz apstāties, nolaist virzuli, lai varētu dramatiski izbaudīt dažus varoņus, un pēc tam atgriezties, lai sezonas vidū sasniegtu sprādzienu. Šī ir ļoti īpaša sezona, lai varētu to nobaudīt un ar ļoti spēcīgām bumbām.

Lai tulkotu tālāk, ko tas nozīmē, radītāji devās uz visu sprādzienbīstamo trešo daļu, lai pievilinātu cilvēkus atpakaļ Money Heist pasaulē. Turpretī 4. sezona palēninās situāciju un koncentrēsies uz varoņiem.


Money Heist Dokumentālā Pirmā informācija

Paziņots 2020. gada 30. janvārī kā a daudz jaunu spāņu titulu , Netflix atklāja, ka strādā pie dokumentālās filmas Naudas izlaupīšana .

kad sākas zem klāja med

Tiek teikts, ka dokumentālā filma ir reflektīva, aplūkojot līdzšinējo izrādes globālo ietekmi. Kā daļu no 2020. gada aprīļa paziņojuma par jauniem izlaidumiem mēs saņēmām dokumentālās filmas un tās komplekta pilnu nosaukumu Naudas izņemšana: Parādība.

Tie apstiprināja Lai piedalītos dokumentālajā filmā, ir:

  • Alekss Pina - radītājs
  • Jesús Colmenar - režisors
  • Piedalīto dalībnieku vidū būs:
    • Úrsula Korbero
    • Alvaro Morte
    • Pedro Alonso
    • Alba Floresa
    • Migels Herrans
    • Džeims Lorente
    • Estere Acebo

Dokumentālā filma nonāks Netflix 4. sezonas izlaišanas dienā.


Būs 4. daļa no Naudas izlaupīšana būt pēdējā sezona?

Attiecībā uz to, vai 4. sezona Naudas izlaupīšana būs pēdējā sezona, vēl jāapstiprina. Mēs esam dzirdējuši baumas, ka piektais darbs jau turpinās, bet nekas vēl nav jāapstiprina.


Cits Naudas izlaupīšana Jaunumi un citi projekti no Alex Pina

  • Tā kā 3. daļa no Naudas izlaupīšana atbrīvots, Netflix vienai no epizodēm ir pievienojis vairāk izpildlaika. Tas ir tāpēc, ka pirmajā rediģēšanas reizē izstādes komanda noņēma segmentu ar futbola leģendu Neimāru. Kopš tā laika tas ir atkārtoti pievienots, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks ienirt atkārtotai apskatei.

Kā mēs jau minējām iepriekš, Ālex Pina strādā pie divām gaidāmajām sērijām kā daļu no viņa produkcijas darījuma ar Netflix.

Baltās līnijas ir jauna sērija ir jauna noslēpumaina noziegumu sērija, kurā sieviete vēlas atrisināt brāļa noslēpumaino nāvi Ibizā. Otra gaidāmā sērija Debess sarkans , ir agrīnā attīstības stadijā.

Pirms mēs dodamies prom, ja jūs kādreiz esat domājis, kā Profesors izklausās kā runāšana angliski, šis Netflix's sajaukums 6 Pazemes un Naudas izlaupīšana piepildīs šo fantāziju.

TV šovs līgava un aizspriedumi

Vai jūs gaida 4. sezona Naudas izlaupīšana ? Paziņojiet mums komentāros zemāk.